Hop til hovedindhold

Produktinformation

Kombihammer 36V (MULTI VOLT)

DH36DMA (Kun maskine)

  • 68010110  - DH36DMA (Tool Only)
Egenskaber
Med HiKOKI MULTI VOLT får du kraft svarede til ledning og fleksibiliteten fra batteri.
En kraftig kulfri motor giver høj slagenergi på hele 8,5 Joule.
Denne kombihammer hjælper dig til en nemmere hverdag. Du arbejder hurtigt og effektivt, og det samme gør maskinen. Med dens 36 Volt arbejder maskinen med lavere ampere og udvikler derfor mindre varme. Dette gør, at maskinen arbejder effektivt på hele batteriopladningen, og det forlænger selve maskinens levetid.
Maskinen har en stor og let tilgængelig afbryder på toppen til skift mellem slag og boring eller kun slag.
Kombihammeren er udstyret med gummieret afvibreret håndtag, som sikrer lave vibrationsværdier og RFC, som sikrer brugeren mod vrid i arm ved fastkørsel.
YDERLIGERE OPLYSNINGER

Det unikke ved MULTI VOLT batteriet er, at man nu får 36V i samme kompakte størrelse som 18V batteriet, takket være ny og revolutionerende celleteknologi. Det betyder i praksis, at du får meget kraftige maskiner, som ikke vejer mere, og som dermed sikrer god ergonomi. 36V batterisystemet udfordrer de elektriske maskiner, og du kan nu se frem til en ledningsfri hverdag. Hvis du allerede har 18V slide batterimaskiner, kan du fint beholde disse, da det nye MULTI VOLT-system er kompatibelt med 18V.

Batterifæste
Slide
Værktøjsfæste
SDS-max
Kapacitet i beton
40 mm
Hastighed ubelastet
260 - 590 /min
Slagtal ubelastet
1.420 - 2.860 /min
Slagenergi
7,1 Joule (EPTA 05)
Vibrationsniveau m/s² (3D)
11,8 (boring)/ 9,6 (mejsling)
Lydtryksniveau dB (A)
94
Lydeffekt dB (A)
105
Dimension (L x H)
496x104x259 mm
Vægt excl. batteri
7,0 kg

Boring med slagfunksjon i harde materialer som betong, steinplater og ulike stenmaterialer etc. Meislingsarbeid i betong, steinplater og ulike stenmaterialer med rotasjonsstopp.