Hop til hovedindhold

HiKOKI Elværktøj Tilbehør

Gør jobbet nemmere med rigtigt tilbehør!
Vort tilbehørssortiment spænder meget bredt og dækker de fleste behov.
Bits

Meget omfattende bitssortiment, hvor vi kan tilbyde de korrekte bits til alle arbejdsopgaver og alle normale kærv.

Se Bits
Hulsav

Sortimentet består af et bredt udvalg af hulsave med ekstrem styrke og holdbarhed i forskellige dimensioner. Derudover hulsavsæt sammensat til forskellige behov.

Se Hulsav
Træbor m/borespids

Vore træbor er udstyret med gevindborespids for nemmere centrering og minimal slitage på underlaget. Skærgeometrien er gjort optimal for rene og flossefri skær.

Se Træbor m/borespids
Installationsbor

Installationsbor med ekstra lang skaft gør boret ideelt til gennemboring i materialer som træ, stål og forskellige metaller.

Se Installationsbor
Murbor

Brudfaste spiralbor med suveræne torsionsegenskaber med avanceret borgeometri optimeret for høj borehastighed, fine huller og lang levetid.

Se Murbor
Metalbor

HSS metalbor optimeret for høj borehastighed, fine huller og lang levetid. Test og målinger viser, at Hitachis metalbor er blandt de mest effektive på markedet.

Se Metalbor
Multibor

Universalbor af høj kvalitet med titanbelagt borespids for boring i forskellige materialer uden slagfunktion.

Se Multibor
Hammerbor

Alle, der bearbejder beton- og stenmaterialer, ønsker det bedste udstyr til forenkling af deres arbejde. Vort brede sortiment i hammerbor og tilbehør gør "umulige" arbejdsopgaver mulige!

Se Hammerbor
Fjeldbor

Alle, der bearbejder stenmaterialer, ønsker det bedste udstyr til forenkling af deres arbejde. Vore stenbor gør "umulige" arbejdsopgaver mulige!

Se Fjeldbor
Mejsler

Et bredt spekter af forskellige dimensioner og værktøjsfæster gør vort sortiment af mejsler og værktøj til bearbejdning af beton tæt på komplet.

Se Mejsler
Topnøgleværktøj

Vore slagtoppe er produceret med fokus på brugervenlighed, optimal kraftoverførsel og lang levetid.

Se Topnøgleværktøj
Rundsavklinge

Med udgangspunkt i råvarer af høj kvalitet og et unikt klingedesign, kan vi tilbyde et professionelt og meget varieret udvalg af rundsavklinger til de fleste brugsområder.

Se Rundsavklinge
Håndværkertelt

Beskyt din udendørs arbejdsplads mod sol og regn!

Se Håndværkertelt
Stiksavklinge

Et nøje sammensat stiksavssortiment af meget høj kvalitet. Uanset hvad, der skal gøres, er vi sikre på, at vi kan tilbyde korrekt klinge til jobbet. Universal klingefæste (passer også på stiksave af andet fabrikat)

Se Stiksavklinge
Bajonetsavklinge

Et nøje sammensat bajonetsavklingesortiment af meget høj kvalitet. Uanset hvad, der skal gøres, er vi sikre på, at vi kan tilbyde den rette klinge til jobbet! Universal klingefæste (passer også på bajonetsave af andet fabrikat)

Se Bajonetsavklinge
Slibepapir

Meget slidstærkt papir i mange forskellige korn. Vores slibepapir findes både til velcro- og klemmefæste.

Se Slibepapir
Slibebørster

Slibebørster af høj kvalitet, som gør slibejobbet både nemmere og hurtigere, hvad enten det gælder grovere slibning eller finere slibning.

Se Slibebørster
Diamantklinge

Bredt sortiment som dekker de aller fleste behov, men med overordnet fokus på bygg- og anleggssektoren. Hitachis diamantblader passer like godt til større betongarbeidende maskiner som til vinkelsliper.

Se Diamantklinge